O Noua Viata


S-au implinit 29 de ani de cand fundatia Romanian Challenge Appeal a fost infiintata pentru a imbunatati conditiile de viata a copiilor si tinerilor cu dizabilitati din cel mai mare spital de boli neuropsihice din Romania, si 21 ani de cand ideea Fundatiei O Noua Viata a luat nastere conform legislatiei din Romania.
Putem vorbi deja de o experienta care ne ajuta sa discernem esentialul dar care ne si previne ca sarcina noastra nu este una simpla.
Totusi concluzia tuturor acestor ani este ca totul este mult mai complicat decat pare, dar, cu toate acestea, nu suntem singuri. In jurul nostru se afla oameni care ca si noi impartasesc aceleasi idealuri si pe masura ce-I intalnim, devin sprijinul si aliatul nostru de nadejne. Conlucram impreuna, privim mereu inainte si ne dorim ca eforturile noastre sa aduca bucurie si un zambet pe chipul celor pe care ii sprijinim.
Am dezinstitutionalizat tineri cu dizabilitati pe care am reusit sa-I integram in societate si pe care ii sprijinim in continuare, am ajutat familii aflate in situatii de risc unde hrana, adapostul sau igiena sunt probleme majore, am sustinut persoanele fara adapost, scopul nostru fiind redarea demnitatii, incadrarea intr-un loc de munca si oferirea unei vieti independente.