O Noua Viata


CENTRUL SOCIO-VOCATIONAL DE ZI

Misiunea Centrului de Zi Socio-Vocațional este de a promova reinsertia sociala si profesionala a tinerilor cu dizabilitati, prin cresterea gradului de comunicare între organizatiile partenere si îmbunatatirea calitatii serviciilor pentru tinerii cu dizabilitati, la nivelul judetului Suceava.

În linie cu misiunea sa, Centrul de Zi Socio-Vocational initiaza si facilitează schimbari menite sa sustina implementarea unor programe sociale eficiente care se adresează persoanelor cu dizabilitati.

Serviciul functioneaza din anul 2008, in cadrul Fundatiei O Noua Viata si furnizeaza servicii de asistenta specializata pentru persoanele cu dizabilitati prin folosirea tututror resurselor umane calificate si materiale corespunzatoare scopului acestuia.
Serviciile Centrului de Zi Socio-Vocational sunt furnizate în pachete de servicii specializate, de o manieră care să raspundă nevoilor beneficiarilor si in concordantăcu misiunea si scopul institutiei.

OBIECTIVE
O.1. Formarea de abilități sociale și profesionale pentru tinerii cu dizabilitati, în vederea reinserției lor sociale și profesionale;
O.2.Sensibilizarea societății, transmițând populației generale o viziune asupra dizabilitatii ajustată la realitate, pentru a favoriza atitudini sociale mai eficace și solidare.
O.3. Advocacy, prin întărirea rețelelor instituțiilor comunitare de sprijin social și colaborare în vederea creșterii accesibilității persoanelor cu dizabilitati la servicii de reinserție profesională .