O Noua Viata


CONCERT UMANITAR O NOUA VIATA

CONCERT UMANITAR O NOUA VIATA

Pe 27 iulie, ora 19.15, Fundația Umanitară "O Nouă Viață" cu o activitate de peste 22 de ani, timp în care și-a asumat responsabilitatea protejării copiilor și tinerilor a căror viață a fost mutilată pentru totdeauna în Spitalul de boli neuropsihice de la Siret, organizeaza un concert umanitar extraordinar.
Activitatea fundației a însemnat, la propriu, o nouă viață pentru cei care nu au avut acces la drepturi fundamentale pentru orice ființă din secolul XXI: libertate, dragoste, îngrijire medicală, educație.

Concertul va avea loc la Biserica Romano-Catolica Sfântul Ioan Nepomuk din Suceava și va beneficia de prezența extraordinară a renumiților muzicieni Simona Mihai, George Zacharias și Spyros Souladakis . În program vor fi lucrări de: G.Puccini , W A Mozart, G Verdi, G Bizet.

Simona Mihai

Simona Mihai

Soprana Simona Mihai este una dintre cele mai promițătoare voci ale tinerei generații de cântăreți români de muzică clasică. A debutat la Royal Opera House – Covent Garden în 2010, iar în 2016 a uimit audiența la Opera din Frankfurt, unde a interpretat rolul Mimi, din Boema.

George Zacharias

George Zacharias

Absolvent al Conservatorului din Atena, violonistul George Zacharias și-a finalizat studiile masterale și doctorale la Academia Regală de Muzică din Londra. Este un pasionat interpret al creațiilor contemporane, având un palmares impresionant de lucrări interpretate în primă audiție.

Spyros Souladakis

Spyros Souladakis

Pianistul Spyros Souladakis s-a bucurat de îndrumarea unor maeștri remarcabili precum: Ida Lori Margariti, Marina Koutouvali precum si John Blakely si Nigel Clayton. Deține numeroase premii la competiții pianistice din toată lumea.
Colaborează cu Greek National Opera, Onassis Stegi, Festival of the Aegean etc, participând la concerte și la proiecte educaționale.

INVITATIE

INVITATIE

Va asteptam cu drag!