O Noua Viata


Ediția a VI-a a Marșului dedicat Zilei internaționale a Dizabilității - EGAL E NORMAL

Fundația Umanitară "O Nouă Viață" Siret vă invită să participați la ediția a VI-a a Marșului dedicat Zilei internaționale a Dizabilității - EGAL E NORMAL. Evenimentul va avea loc luni, 04 decembrie 2017, pe același traseu ca în fiecare an, cu începere de la ora 09:00 în fața Bisericii Romano-Catolice din Siret. Dorim ca implicarea, participarea și sprijinul Dumneavoastră să ne inspire sentimentul de membri egali ai comunității. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

DRUMEȚIE PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ, ediția a V-a

Fundația “O Nouă Viață” Siret are plăcerea de a vă invita la a V-a ediție a evenimentului caritabil “DRUMEȚIE PENTRU O NOUĂ VIAȚĂ”. Drumeția de anul acesta este una aniversară, la împlinirea a 20 de ani de activitate a Fundației și va avea loc sâmbătă, 30 Septembrie, începând cu ora 9.30. La cea de-a V-a ediție a drumeției, aceasta va consta în parcurgerea unui traseu cu accente istorice de aproximativ 2 ore în orașul Siret, pornind din locația Fundației (garsoniere) din strada Dubovei, nr. 18.

Pentru mai multe informații despre noi, despre ceea ce facem, precum și despre eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul www.fonv.org și http://sponsoredwalk.fonv.org/ sau pagina noastră de facebook.
Ne puteți contacta și telefonic:
Adina – 0744 527294 sau Anca – 0733 965848
Vă așteptăm alături de noi ! Împreună putem îndeplini multe vise și dorințe !

GALA O NOUA VIATA

GALA O NOUA VIATA

Pe 28 iunie, Fundația Umanitară "O Nouă Viață" sărbătorește 20 de ani de activitate, timp în care și-a asumat responsabilitatea protejării copiilor și tinerilor a căror viață a fost mutilată pentru totdeauna în căminul-spital de boli neuropsihice de la Siret. Activitatea fundației a însemnat, la propriu, o nouă viață pentru cei care nu au avut acces la drepturi fundamentale pentru orice ființă din secolul XXI: libertate, dragoste, îngrijire medicală, educație.

Gala va avea loc la Cercul Militar Național (Sală de Marmură) și va beneficia de prezența extraordinară a renumiților muzicieni Simona Mihai, George Zacharias și Marios Panteliadis. În program vor fi lucrări de: Ravel, Massenet, Puccini, Prokofiev și Verdi.

Simona Mihai

Simona Mihai

Soprana Simona Mihai este una dintre cele mai promițătoare voci ale tinerei generații de cântăreți români de muzică clasică. A debutat la Royal Opera House – Covent Garden în 2010, iar în 2016 a uimit audiența la Opera din Frankfurt, unde a interpretat rolul Mimi, din Boema.

George Zacharias

George Zacharias

Absolvent al Conservatorului din Atena, violonistul George Zacharias și-a finalizat studiile masterale și doctorale la Academia Regală de Muzică din Londra. Este un pasionat interpret al creațiilor contemporane, având un palmares impresionant de lucrări interpretate în primă audiție.

Marios Panteliadis

Marios Panteliadis

Pianistul Marios Panteliadis s-a bucurat de îndrumarea unor maeștri remarcabili precum: Parry Derembey - Papastayrou la Conservatorul din Atena, Sergio Perticaroli la Academia Santa Cecilia din Roma sau Jan Jiracek la Universitatea din Vienna. Deține numeroase premii la competiții pianistice din toată lumea.